Informatie Twents Aspergekistje 2024

De Goede Doelen

U mag zelf aangeven welk goed doel u een warm hart toedraagt. De Lions Club Borne heeft drie goede doelen geselecteerd. De opbrengsten van de actie worden over de verkozen doelen verdeeld. Meer informatie over de goede doelen van dit jaar treft u hier.

Wat is het Twents Aspergekistje? Direct Bestellen

Lions Club Borne heeft in samenwerking met lokale leveranciers en producenten een compleet asperge maaltijdpakket voor 2 à 3 personen samengesteld. Asperges zijn uiteraard vers gestoken en vacuüm verpakt om de beste kwaliteit te waarborgen!

Op donderdag 16 mei kunt u het Twents Aspergekistje afhalen bij de entree van Dorset Restaurant in  Borne.
U kunt aansluitend genieten van een heerlijke aspergemaaltijd!

Er is tevens de mogelijkheid om een doos van de speciaal geselecteerde heerlijke cuvée Sueterie 2023 van Wijngaard Hof van Twente te bestellen.

Wat zit er allemaal in het Twents Aspergekistje?

Het Twents Aspergekistje bevat alle ingrediënten om een heerlijke aspergemaaltijd te kunnen bereiden. Uiteraard krijgt u er een goede receptuur bij geleverd en daarnaast ontvangt u ook nog unieke recepten. Met wellicht een paar extra inkopen kunt u daarmee een topmaaltijd bereiden.

Het kistje bestaat uit:

ca. 1kg AA-klasse witte asperges (gevacumeerd en geschild)
Van Aspergeboerderij Mander; teler Peter Oude Luttikhuis:
“Voor deze actie van Lions Borne, selecteren wij alleen de beste asperges, direct van het land gestoken en dagvers verpakt.”
fles Twentewijn eigen mooie Lions blend  Wit jaargang 2023
Van Wijngaard Hof van Twente:
“een zeer geslaagde cuvée van Solarisdruif met een klein deel Johanniter uit een fantastische 2022-oogst, een zachte droge witte wijn vol van smaak van Twentse bodem.”
ca. 250g achterham
In samenwerking bereid en verpakt door Slagerij Traiteur Jacobs  in Borne
200g verse roomboter
Van Landgoed Kaamps in Deurningen; boerin Meike Nijland (boer Herbert Nijland):
“We zeiden direct ‘ja!”, toen we hiervoor werden gevraag. Wij vinden het leuk om onze gezonde, lekkere roomboter te mogen leveren aan zo’n leuke, Twentse actie.”
6x Biologische eieren
Van Hedevelds Bio Ei :
“We rapen weer de lekkerste eitjes uit onze topselectie van ‘Dagverse biologische eieren’”.
500g krielaardappelen in schil
Quicks Quality Patatos  (idd niet uit Twente, omdat wij dit de bèste kwaliteit bij asperges vonden).
“Bij asperges adviseren we onze ultraverse selectie krieltjes.”

De kosten per kistje bedragen slechts € 42,50 (incl. BTW) en u kunt een kistje bestellen middels het onderstaande bestelformulier!

Extra wijn bijbestellen?

U kunt dozen van zes flessen (Twentewijn ) van de speciale Cuvee Lions Borne van dezelfde jaargang bijbestellen (zolang de voorraad strekt). De leverancier doneert per verkochte doos wijn een donatie van € 10,00 aan het goede doel.