Informatie Twents Aspergekistje 2021

De Goede Doelen

U mag zelf aangeven welk goed doel u een warm hart toedraagt. De Lions Club Borne heeft drie goede doelen geselecteerd. Het doel met de meeste stemmen krijgt het grootste bedrag. En… geen zorgen… alle drie de goede doelen krijgen sowieso een gedeelte van de opbrengst! Meer informatie over de goede doelen van dit jaar treft u hier.

Wat is het Twents Aspergekistje? Direct Bestellen

Lions Club Borne heeft in samenwerking met lokale leveranciers en producenten een compleet asperge maaltijdpakket voor 2 à 3 personen samengesteld. Asperges zijn uiteraard vers gestoken!
Uw bestelde aspergekistje wordt op dinsdag 11 mei bezorgd. Treffen wij u niet thuis dan laten wij bericht achter en kunt u uw bestelling afhalen op dinsdag 11 mei of woensdag 12 mei bij Slagerij Traiteur Jacobs  in Borne. U kunt aansluitend genieten van een heerlijke aspergemaaltijd! Bestellen kan helaas niet meer. door overweldigende belangstelling en een aspergeseizoen dat door de kou zeer langzaam op gang komt zijn we uitverkocht.

Er is nog wel de mogelijkheid om een doos van de speciaal geselecteerd heerlijk cuvée Sueterie 2020 van Wijngaard Hof van Twente te bestellen.

Wat zit er allemaal in het Twents Aspergekistje?

Het Twents Aspergekistje bevat alle ingrediënten om een heerlijke aspergemaaltijd te kunnen bereiden. Uiteraard krijgt u er een goede receptuur bij geleverd en daarnaast ontvangt u ook nog unieke recepten. Met wellicht een paar extra inkopen kunt u daarmee een topmaaltijd bereiden.

Het kistje bestaat uit:

ca. 1kg AA-klasse witte asperges (gevacumeerd en geschild)
Van Aspergeboerderij Mander; teler Peter Oude Luttikhuis:
“Voor deze actie van Lions Borne, selecteren wij alleen de beste asperges, direct van het land gestoken en dagvers verpakt.”
fles Twentewijn Sueterie Wit jaargang 2020
Van Wijngaard Hof van Twente:
“een zeer geslaagde cuvée van Solarisdruif met een klein deel Johanniter uit een fantastische 2020-oogst, een zachte droge witte wijn vol van smaak van Twentse bodem.”
ca. 250g achterham
In samenwerking bereid en verpakt door Slagerij Traiteur Jacobs en Keurslager Rensink  in Borne
250g verse roomboter
Van Landgoed Kaamps in Deurningen; boerin Meike Nijland (boer Herbert Nijland):
“We zeiden direct ‘ja!’, toen we hiervoor werden gevraag. Wij vinden het leuk om onze gezonde, lekkere roomboter te mogen leveren zo’n leuke, Twentse actie.”
6x Biologische eieren
Van Hedevelds Bio Ei :
“We rapen weer de lekkerste eitjes uit onze topselectie van ‘Dagverse biologische eieren’”.
500g krielaardappelen in schil
Van Vanka uit de Haarlemmermeerpolder (idd niet uit Twente, omdat wij dit de béste kwaliteit bij asperges vonden); Lennard van Kampen:
“Bij asperges adviseren we onze ultraverse selectie krieltjes!

De kosten per kistje bedragen slechts € 36,50 (incl. BTW) en u kunt een kistje bestellen middels het onderstaande bestelformulier!

Extra wijn bijbestellen?

U kunt dozen van 6 flessen (Twentewijn Sueterie Wit) van dezelfde jaargang bijbestellen (zolang de voorraad strekt), de leverancier doet per verkochte doos een donatie van €15 aan het goede doel.